Galeria

Tallers d’higiene postural a les escoles de Malgrat de Mar

Gairebé 400 alumnes de diferents escoles de Malgrat de Mar han participat aquest curs al taller d’higiene postural EL CÒMIC DE LA MOTXI. Aquest taller està subvencionat pel Departament de Promoció de la salut de la Diputació de Barcelona i promogut per l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Els tallers s’han impartit als alumnes de les classes de Cicle Superior de les escoles: Vedruna, Marià Cubí i Sant Pere Chanel.

En els tallers els alumnes aprenen d’una forma pràctica i dinàmica tot allò que cal saber per tenir cura de l’esquena en totes les activitats de la vida cotidiana. En acabar el taller reben un poster per penjar a la classe on la Motxi (el personantge que serveix com a fil conductor de l’activitat) recorda tots els conceptes apresos. A més cada alumne rep un quadernet il·lustrat d’activitats lúdiques sobre higiene postural. El quadernet l’edita la Diputació de Barcelona i és un valuós complement del taller. Els alumnes  disposen també d’accés al Blog de la Motxi, un espai virtual on continuar aprenent, amb concursos i activitats i on a més poden formular preguntes relacionades amb l’esquena. Els nostres professionals de la salut responen a tota i cada una de les preguntes formulades.

escola vedruna

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s